Presentació


La Societat de caçadors de l’Albagés ha decidit obrir aquest bloc, per tal de millorar els serveis oferts a tots els seus socis i simpatitzants. Aquí publicarem totes les informacions referents a aquesta entitat. Al mateix temps deixem oberta la participació a tots els interessats en col·laborar en les nostres activitats.

dimecres, 7 de setembre del 2016

PERMISOS DE CAÇA I SOL·LICITUDS 2016

Us enviem informació del vostre interès:Dirigit a tots els majors de 14 anys que vulguin caçar en una reserva nacional de caça de Catalunya.Els terminis s’ inicien el 15 de setembre.Com a novetat, es permet demanar tots els permisos de caça en una única sol·licitud on line. Als que ho vulgueu fer presencialment us adjuntem també un model.
Recordeu que, un cop finalitzat el termini de sol·licitud i per a cada espècie i tipus de trofeu, es farà un sorteig públic d'adjudicació de permisos amb totes les sol·licituds degudament complimentades. Les persones que resultin agraciades rebran una carta manuscrita confirmant el permís, la documentació a aportar i les taxes corresponents que hauran de pagar.
Us adjuntem enllaç de la web:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/casa/dar_llicencies_permisos_sortejos/dar_permisos_sortejos/


   


Com a novetat us adjuntem model de sol·licitud per aquelles persones interessades en caçar anàtids a la reserva cassa encanyissada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada