Presentació


La Societat de caçadors de l’Albagés ha decidit obrir aquest bloc, per tal de millorar els serveis oferts a tots els seus socis i simpatitzants. Aquí publicarem totes les informacions referents a aquesta entitat. Al mateix temps deixem oberta la participació a tots els interessats en col·laborar en les nostres activitats.

diumenge, 14 de juny del 2015

INFORMACIO TIRADES LOCALS DE RECORREGUTS DE CAÇA

Sr. Federat,

Donat que les tirades locals de recorreguts de caça són la modalitat esportiva més practicada i que en els propers mesos es concentren la major part d'aquestes competicions us informem del següent particular.
Totes les entitats que organitzin una d'aquestes proves són les responsables civils directes dels danys que es puguin generar de l’ organització d'aquesta.  Per tant els organitzadors d'aquests esdeveniments han de disposar del permís de la federació de caça i l’ assegurança corresponent. Aquesta autorització la comunica la federació directament a la subdelegació del govern. Tot hi així no està de menys que n’ informeu directament a la Guàrdia Civil
En referència als tiradors/esportistes han de tenir vigent: el permís d'armes, la guia de l'escopeta que s'està usant en la competició, la federativa i l'assegurança de r.c. del caçador.
Tota aquesta documentació l'heu de revisar i portar-la a sobre per si us la demana algun agent de l'autoritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada